Meteen naar de content

GRATIS Koffiebeker bij aankoop van € 79 (op=op)

  Herbruikbare koffiebeker bedrukken met logo

  Herbruikbare koffiebeker bedrukken met logo

  Ben jij al bekend met koffiebeker marketing? Dit is een nieuwe manier van je bedrijf promoten. Je laat herbruikbare koffiebekers bedrukken met je logo en voilà, je geeft je naamsbekendheid een enorme boost. Koffiebeker marketing is een opkomende en innovatieve marketing trend, aangezien de wet op 01 juli 2023 gaat veranderen. Wees er dus gauw bij! In dit blog vertellen we je meer over een herbruikbare koffiebeker bedrukken met je logo.

  Nieuwe wet gaat in op 1 juli 2023

  Als ondernemer volg je de veranderingen in de wet op het gebied van duurzaamheid en innovativiteit natuurlijk op de voet. Dan weet je vanzelfsprekend ook dat de Europese wetgeving dusdanig veranderd is dat er vanaf juli 2023 geen wegwerpbekers meer gebruikt mogen worden voor consumptie voor onderweg. Daarnaast ben je verplicht een herbruikbaar alternatief aan te bieden.

  Als jij geen koffiebar of een andere gelegenheid hebt waar je eten en drinken to go verkoopt zal je misschien denken: “vervelend, maar wat gaat mij dat verder aan”? Neem van ons aan dat het, iets langer duurt, maar jou ook gaat betreffen. Niet allen wat betreft bijvoorbeeld je koffie to go, maar vanaf 1 januari 2024 komt er namelijk ook een verbod op wegwerpbekers voor consumptie ter plaatse. Dat houdt in dat ieder bedrijf over moet op normaal servies of op herbruikbare koffiebekers. En laat dat nou een super mooie marketing kans voor jou als ondernemer zijn.

  Je herbruikbare koffiebeker laten bedrukken met je logo, een mooie marketing kans!

  Herbruikbare koffiebekers met je logo zijn het perfecte promotie artikel. Er zijn namelijk maar weinig Nederlanders die geen koffiedrinken en ook koffie to go is al enige tijd mateloos populair. Stel je eens voor dat iedereen die bij jou op kantoor werkt of die in jouw koffietentje een herbruikbare koffiebeker met jouw logo zou gebruiken, hoe hard zou het dan gaan met jouw naamsbekendheid?

  Koffie to go wordt namelijk vaak genuttigd in de trein of in de bus en gemiddeld doet men 7 á 10 minuten over een kop koffie. De mensen die om degene met de koffie heen staan of zitten, zien jouw logo dus 7 á 10 minuten lang voorbij komen. Als dat niet blijft hangen…….

  Het perfecte promotie materiaal

  Maar niet alleen in de trein of bus is het het perfecte promotiemateriaal, wat dacht je van een bedrijven verzamelpand? Neem bijvoorbeeld het WTC op Schiphol. Hier zijn tal van bedrijven gevestigd en vaak lopen de medewerkers in hun pauze even met een koffie in de hand over Schiphol Plaza voor de broodnodige beweging. Door je bedrijfslogo op een herbruikbare koffiebeker te laten drukken en deze bijvoorbeeld aan al je medewerkers cadeau te doen, kun je ervoor zorgen dat zelfs de reizigers op Schiphol met jouw bedrijf in aanraking komen. Een betere promotie kun je niet hebben!

  Een herbruikbare koffiebeker met logo als relatiegeschenk

  Een andere optie is natuurlijk om je herbruikbare koffiebekers met je logo als relatiegeschenk cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan kerst of sinterklaas en zo zijn er nog tal van andere gelegenheden te benoemen. Het is weer eens iets anders dan de geijkte fles wijn die men elkaar ieder jaar cadeau doet en je zult zien dat de meeste mensen gretig gebruik zullen maken van deze herbruikbare koffiebeker.

  Meer weten?

  Misschien vond je het in eerste instantie allemaal maar gedoe, die nieuwe wetgeving en zag je het nut er allemaal niet zo van in. We hopen dat we je met dit blog op andere gedachten hebben kunnen brengen. Wil je meer weten over herbruikbare koffiebekers en het laten bedrukken met je logo? Neem dan gerust contact met ons op!