Meteen naar de content

GRATIS Koffiebeker bij aankoop van € 79 (op=op)

  Duurzame thermosfles

  duurzame-thermosfles

  Duurzame thermosfles

  VANN is er voor iedereen die de aarde een warm hart toedraagt. Natuurlijk zijn we er ook voor mensen die van mooie en vernieuwende drinkflessen houden. In deze blog lees je alles over onze duurzame thermosfles. Ook kom je meer te weten over BPA, evenals onze contactgegevens.

  Duurzame waterfles

  Jouw duurzame thermosfles koop je natuurlijk bij VANN Bottles. Wij bieden een alternatief voor eenmalige wegwerpflesjes. Hierdoor draag jij bij aan een beter milieu. Onze flessen zijn gemaakt van hoogwaardige RVS en hebben een dubbele wand, waardoor je drinken 24 uur koud en 12 uur warm blijft. Tevens zijn de drinkflessen BPA vrij. Hierover vertellen we je later in deze blog graag meer.

  BPA vrij

  Zoals gezegd is onze duurzame thermosfles BPA vrij. Maar wat betekent dit nu eigenlijk? BPA staat voor bisfenol A. Dit is een hard plastic dat vaak gebruikt wordt in voedingsverpakkingen. Er zijn voldoende redenen om aan te nemen dat er risico's aan verbonden zijn. Zo hebben diverse studies aangetoond dat BPA hormoonverstorend kan zijn en dat er een verband bestaat tussen BPA en protaatkanker, borstkanker, suikerziekte, obesitas, gedragsproblemen, afwijkingen van de schildklier en zelfs voortplantingsproblemen. Wanneer je water drinkt uit de thermosflessen van VANN hoef je je hierover geen zorgen te maken. 

  Neem contact met ons op

  Heb je vragen over de duurzame thermosfles of heb je opmerkingen? Wil je meer weten over de zakelijke mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan op drie verschillende manieren. Allereerst kun je ervoor kiezen om een mailtje te sturen. Ons e-mailadres is info@vannbottles.nl. Telefonisch zijn we eveneens bereikbaar. Voor vragen en/of opmerkingen kun je bellen naar +31 (0)76 2055069. Tot slot zijn we ook bereikbaar via Instagram DM. Op Instagram kun je ons vinden onder de naam '@vannbottles.nl'.

  Shop HIER jouw duurzame thermosfles