Gå vidare till innehåll

🏆 #1 Stainless Steel Water Bottle

  Waterfles met logo

  waterfles-met-logo

  Waterfles met logo

  Bestel uw waterfles met logo bij VANN Bottles! Ga voor duurzaam met uw bedrijf en draag bij aan een betere wereld. We vertellen u in deze blog graag meer over de waterfles met logo, de mogelijkheden én de eigenschappen van de flessen.

  Waterfles met logo voor uw bedrijf

  Zoals gezegd draagt u bij aan een betere wereld als u uw waterfles met logo door ons laat bedrukken. Het is een ideaal relatiegeschenk, welke geheel te personaliseren is. Wij van VANN Bottles bedrukken of graveren al vanaf 30 stuks. We werken in drie stappen. Allereerst maakt u een keuze uit onze drinkflessen. Staat uw gewenste kleur er niet tussen? Laat het ons dan weten. In de meeste gevallen kunnen we u alsnog helpen. Vervolgens vraagt u een offerte aan via het kopje 'contact'. Dit kopje is te vinden in het menu bovenaan onze website. Daarna ontvangt u van ons een gratis sample met uw logo. Tot slot gaan wij aan de slag met graveren en bedrukken. Binnen 3 weken heeft u uw thermosflessen al in huis.

  Mogelijkheden

  De mogelijkheden zijn eindeloos als u kiest voor een waterfles met logo. Naast dat het een origineel relatiegeschenk en cadeau voor de medewerkers is, vermindert u kantoorafval en versterkt u uw imago. Verder straalt uw bedrijf verduurzaming uit en is het een ideaal middel om uw bedrijf te promoten tijdens evenementen en festivals.

  Eigenschappen

  Koopt u een waterfles met logo bij VANN Bottles, dan weet u zeker dat drinken 24 uur koud blijft en 12 uur warm blijft. Verder is het 100% lekvrij, 100% plasticvrij en dus vrij van BPA (Bisfenol). Dit is een chemische stof die vaak in plastic producten te vinden is. Ook wordt het gebruikt in verpakkingsmateriaal van voedsel, zoals plastic flessen en blikjes. Van daaruit kan het in ons voedsel terechtkomen. 

  Shop HIER uw waterfles met logo