Gå vidare till innehåll

🏆 #1 Stainless Steel Water Bottle

  Waterfles kopen

  waterfles-kopen

  Waterfles kopen

  Wil je een waterfles kopen voor jezelf, vrienden, vriend/vriendin, familie en/of collega's? Stop dan met verder zoeken! Bij VANN Bottles ben je aan het juiste adres. Lees alles over onze drinkflessen, onze visie en onze drie kernwaardes.

  Waterflessen

  Bij een VANN waterfles kopen weet je in ieder geval zeker dat je over een prachtige thermosfles beschikt. Daarnaast is de fles gemaakt van hoge kwaliteit en is deze voorzien van een dubbele wand. De fles is tevens gemaakt van hoogwaardig RVS. Dankzij deze combinatie blijft je drinken 24 uur koud en 12 uur warm. Momenteel heb je de keuze uit maar liefst zes verschillende colorways, verkrijgbaar in 500 ML en 750 ML. De kleuren zijn black, marble black, marble blue, white, woody én woody pink. Kortom: voor ieder wat wils!

  Visie 

  De hoeveelheid eenmalig plastic belandt steeds vaker op plekken waar het niet hoort. Wij van VANN Bottles willen niet op stranden lopen die vol liggen met plastic. Onze visie is dan ook dat we vandaag werken aan een betere morgen. We willen eenmalig wegwerpplastic reduceren. Een waterfles kopen bij VANN Bottles betekent dat je hier net als wij een steentje aan bijdraagt.

  Kernwaardes

  VANN Bottles heeft drie kernwaardes. Allereerst willen wij, zoals je eerder in deze blog al hebt kunnen lezen, plastic afval reduceren. We maken mensen er bewust van dat het anders kan. Een waterfles kopen die je vaker kunt gebruiken is natuurlijk beter dan een wegwerpflesje. Daarnaast verminderen we de CO2 uitstoot. Wanneer de vraag naar wegwerpplastic afneemt, zal het logischerwijs minder worden geproduceerd. Dit betekent weer minder CO2 uitstoot. Tot slot willen we mensen een alternatief bieden van hoogwaardige kwaliteit. Iedereen weet dat plastic afval in de oceaan een slechte ontwikkeling is. VANN Bottles biedt een hoogwaardig alternatief, waardoor jij de eerste stap kunt zetten.

  Koop HIER jouw waterfles