Gå vidare till innehåll

🏆 #1 Stainless Steel Water Bottle

  Sport drinkfles

  Sport drinkfles

  Ben je op zoek naar een sport drinkfles? Bij VANN Bottles ben je aan het juiste adres! Lees in deze nieuwe blog alles over onze duurzame waterflessen, de sportdop en het schoonmaken van de thermofles.

  Waterflessen

  Naast dat onze sport drinkfles er prachtig uit ziet, is deze ook nog eens ideaal voor het sporten. De waterfles is gemaakt van hoge kwaliteit en is deze voorzien van een dubbele wand. Verder is het gemaakt van hoogwaardig RVS. Hierdoor blijft je drinken 24 uur koud en 12 uur warm. Je hebt bij ons de keuze uit maar liefst zes verschillende colorways, welke verkrijgbaar zijn 500 ML en 750 ML. De kleuren zijn black, marble black, marble blue, white, woody én woody pink. Ofwel: voor ieder wat wils.

  Sportdop

  Als je nóg meer uit de sport drinkfles wil halen, raden we je aan om jouw VANN waterfles te upgraden met een sportdop. Het handig drink-tuitje zorgt ervoor dat jij nog makkelijker kan drinken tijdens het bewegen. Je hoeft de dop van de fles niet eens te draaien. Hou er echter rekening mee dat deze dop alleen op de 500 ML flessen past en niet op de 750 ML flessen. Handig om te weten: net als de isoleerfles is de dop vrij van BPA. 

  Schoonmaak

  Omdat de sport drinkfles gemaakt is van hoogwaardig RVS, trekken er geen bacteriën in. Natuurlijk dien je de fles regelmatig schoon te maken. We geven je graag wat tips.

  Reinig de fles niet in de vaatwasser, maar kies ervoor om de fles na gebruik even te spoelen onder te kraan. Heet water in combinatie met één druppel afwasmiddel werkt net iets beter. Heb je koffie, thee, alcohol of frisdrank in de fles gehad? Laat de waterfles dan één nacht staan met warm sodawater erin, zodat alle geurtjes uit de flessen verdwijnen.

  Shop HIER jouw sport drinkfles