Gå vidare till innehåll

🏆 #1 Stainless Steel Water Bottle

  Isoleerfles

  Isoleerfles

  Bent u op zoek naar een prachtige isoleerfles? Stop dan met verder zoeken! Bij VANN Bottles bent u aan het juiste adres. Lees in deze nieuwe blog alles over de eigenschappen, beschikbare colorways én de Plastic Soup Foundation.

  Eigenschappen

  Als u gebruik maakt van onze prachtige isoleerfles, welke beschikbaar is in verschillende kleuren (hierover later meer), weet u zeker dat koud drinken 24 uur koud blijft en warm drinken 12 uur warm blijft. Daarnaast ontvangt u een luxe recyclede cadeauverpakking en is de fles 100% lek vrij en 100% plastic vrij. Verder is de thermofles BPA vrij. BPA is een weekmaker en is de afkorting van Bisfenol A. Wanneer u deze chemische stof binnen krijgt, kunt u gezondsheidsproblemen krijgen.

  Colorways

  De isoleerfles van VANN Bottles is verkrijgbaar in twee verschillende inhouden, namelijk 500 ML en 750 ML. We bieden maar liefst zes colorways aan: black, marble black, marble blue, white, woody en woody pink. Bij uw bestelling draagt u ook nog eens een steentje bij aan een beter milieu. Hierover vertellen we later in deze blog over onze isoleerflessen graag meer. 

  Het is ook mogelijk om de drinkfles te completeren met een sportdop. Deze zorgt ervoor dat u nog makkelijker kunt drinken tijdens het bewegen. 

  Plastic Soup Foundation

  Bij iedere isoleerfles die u bij ons bestelt, doneren wij 1 euro aan de Plastic Soup Foundation. Steeds vaker zien we dat plastic in onze oceanen belandt, waardoor het gehele ecosysteem in de war raakt. De missie van de Plastic Soup Foundation is om plastic afval te reduceren. Om dit doel te bereiken worden er diverse campagnes opgesteld, bijvoorbeeld educatie voor jongeren en kinderen. Zij zijn tenslotte de toekomst. Wij van VANN Bottles dragen hier graag een steentje aan bij. Heeft u vragen over plastic soep of de PSF? Neem dan eens een kijkje op www.plasticsoupfoundation.org.

  Shop HIER uw isoleerfles