Gå vidare till innehåll

🏆 #1 Stainless Steel Water Bottle

  Een waterfles van 2 liter

  Een waterfles van 2 liter

   

  Waterfles 2 liter

   

  Een drinkfles waar 2 liter in kan behoort tot 1 van de grootste drinkflessen op de markt. Wat zijn de voordelen van een drinkfles met een capaciteit van maar liefst 2 liter. Vandaag gaan we dat bespreken in deze blog.

  waterfles-2-liter

   

  Een flinke voorraad

   

  Wanneer je 2 liter water kan meenemen in een fles betekent dat je een flinke voorraad bij je hebt. In sommige situaties kan dit ideaal zijn. Denk bijvoorbeeld aan een dagje strand of een dagje weg. Ook kan je niet alleen water in de drinkfles doen maar ook andere dranken. Op deze manier neem je jouw favoriete drankjes gemakkelijk met je mee. Uit de waterfles kan je maar liefst 8 grote glazen halen! Wist je ook dat jouw drankjes in de VANN 2 liter waterfles 24 uur koud en 12 uur warm blijven? Dit is 1 van de grote voordelen van een VANN drinkfles.

   

  Minder vaak vullen

   

  Een capaciteit van 2 liter is best wel wat. Wist je dat het gezond is om 2,2L water per dag te drinken. Als je de waterfles in de ochtend vult en je drinkt deze helemaal leeg, voldoe je al bijna aan dit streven. Het minder vaak vullen van de drinkfles betekent ook dat je hiermee tijd bespaard. Natuurlijk praten we hier maar over enkele seconde. Toch kunnen die kleine verschillen in het hedendaagse “snelle” leven het verschil maken.

   

  3 Verschillende doppen

   

  Een VANN waterfles met de capaciteit van 2 liter wordt standaard geleverd met 3 verschillende doppen. - Een schenkdop zodat jij gemakkelijk jouw favoriete drankje in een glas/beker kan schenken. De schenkdop is overigens ook nog prima te gebruiken om rechtstreeks uit te drinken. - Een dop met rietje om er voor te zorgen dat je met 1 simpele zuigbeweging jouw drankje kan nuttigen - Standaard dop. Ga je met je fles op pad en doe je deze in een tas? Dan kan je het beste de standaard dop op de fles doen. Deze is 100% lekvrij.

  drinkfles-complete-set