Gå vidare till innehåll

🏆 #1 Stainless Steel Water Bottle

  Duurzame waterfles

  duurzame-waterfles

  Duurzame waterfles

  Shop jouw duurzame waterfles bij VANN. Lees in deze nieuwe blog alles over onze waterflessen, Costa Rica én de recensies die wij hebben gekregen.

  Waterfles kopen

  Vann is de Noorse vertaling van het Nederlandse woord 'water' en het is dan ook niet gek dat wij waterflessen aanbieden. Een duurzame waterfles welteverstaan. Wij bieden een alternatief voor eenmalige wegwerpflesjes. Uiteraard zijn deze thermosflessen gemaakt van de beste materialen. Verder zijn ze voorzien van hoogwaardig RVS en een dubbele wand. Dit zorgt ervoor dat warme drankjes 12 uur warm blijven. Koude drankjes blijven daarnaast maar liefst 24 uur koud. We beschikken over verschillende kleuren flessen. Denk aan zwart, blauw, wit, beige én roze. 

  Costa Rica

  Plastic belandt steeds vaker op plekken waar het niet hoort. Wij van VANN hebben dit gezien en vinden dat we vandaag moeten werken aan een betere morgen. Met elke VANN thermosfles zorgen we er voor dat er minder wegwerpflesjes in de natuur of bij jouw op de straat wordt gegooid. Hierdoor reduceren wij eenmalig wegwerpplastic.

  Na gesprekken te hebben gehad met de lokale bevolking van Costa Rica, werden wij geïnspireerd om een duurzaam drinkflessen label te starten. Sindsdien kun je de duurzame waterfles bij ons bestellen. Het Zuid-Amerikaanse land wordt gezien als het meest duurzaamste land op aarde. Zo leeft de bevolking met respect voor de natuur én de dieren.

  Recensies

  Wij van VANN vinden feedback belangrijk. Hierdoor blijven wij vernieuwen en onze duurzame waterfles verbeteren. Sander schrijft op Trust Pilot: "Erg makkelijke fles in het dagelijks gebruik, ziet er goed uit en is milieuvriendelijk. Deze fles is echt een aanrader!" Ook Dennis is zeer tevreden. "Fraai design en zeker ook functioneel. Houd mijn koffie warm en drank in de zomer gekoeld!" Tot slot schrijft Maud: "Goede service! Fijne drinkfles, drinken blijft lang koud."

  Shop HIER jouw duurzame waterfles