Gå vidare till innehåll

🏆 #1 Stainless Steel Water Bottle

  Drinkfles bedrukken

  drinkfles-bedrukken

  Drinkfles bedrukken

  Drinkflessen bedrukken doet u natuurlijk bij VANN Bottles! In deze nieuwe blog leest u alles over de voordelen, de verzending én de Plastic Soup Foundation.

  Voordelen

  Bij een drinkfles bedrukken horen verschillende voordelen. Zo zijn onze flesjes duurzaam in gebruik zijn, omdat u deze kunt vervullen. U maakt dus langer gebruik van de flessen. Heeft u een eigen bedrijf en wilt u dat iedereen (onbewust) reclame maakt voor uw bedrijf? Shop dan uw drinkflessen bij VANN. Daarnaast is het een origineel relatiegeschenk of cadeau en zijn de flessen handig voor, tijdens of na het sporten. Onze waterflessen zijn geheel te personaliseren op basis van uw wensen. Wij bedrukken uw thermosfles al vanaf 30 stuks!

  Verzending

  Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij VANN Bottles. Daarom verzenden we uw bestelling zo milieubewust mogelijk. Vanuit het duurzame distributiecentrum Fulfilly wordt uw bedrukte drinkfles verstuurd. Als u een bestelling vóór 22:00 uur plaatst, ligt het pakketje de volgende dag al op de deurmat. Ruilen is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst. Hiervoor dient u wel een mailtje te sturen naar info@vannbottles.nl, zodat wij op de hoogte zijn van uw retourzending. Na ontvangst krijgt u van ons een ontvangstbevestiging. Daarna wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort. Let wel op: dit geldt alleen voor onbedrukte flessen. Bedrukte thermosflessen kunnen helaas niet worden geretourneerd. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ervoor kiezen om een mailtje te sturen naar info@vannbottles.nl. Telefonisch zijn we ook bereikbaar. Het telefoonnummer van VANN Bottles is +31 (0)76 2055069.

  Plastic Soup Foundation

  Steeds vaker belandt plastic in onze oceanen. Hierdoor raakt ons gehele ecosysteem in de war: mens, dier en natuurlijk lijdt eraan. Wilt u een drinkfles bedrukken bij VANN Bottles? Dan doneren wij 1 euro aan de Plastic Soup Foundation. De missie van deze stichting is duidelijk: de tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk stoppen. Om dat doel te bereiken worden er verschillende campagnes opgesteld. Zo worden de relatie tussen plastic en de menselijke gezondheid gesteld, evenals educatie voor kinderen en jongeren. Zij zijn namelijk de toekomst.

  Uw drinkfles bedrukken doe je HIER