Gå vidare till innehåll

🏆 #1 Stainless Steel Water Bottle

  Drinkfles 500 ml

  Drinkfles 500 ml

  Als je op zoek bent naar een duurzame en tevens mooie drinkfles van 500 ml voor thuis, op het werk of in de sportschool, ben je bij VANN Bottles aan het juiste adres. In deze blog vertellen we je alles over de colorways, de eigenschappen én de verzending.

  Colorways

  De drinkfles 500 ml is beschikbaar in diverse colorways. We hebben voor ieder wat wils. Zo beschikken we over zes kleuren: black, marble black, marble blue, white, woody en woody pink. In de toekomst voegen we daar nog een aantal colorways aan toe! Naast de 500 ml variant kun je ook kiezen voor de 750 ml waterfles. Wil je de thermofles gebruiken tijdens het sporten? Dan raden we de sportdop aan, welke verkrijgbaar is voor slechts 4,50 euro. Deze zorgt er voor dat jij nog makkelijker kan drinken tijdens het sporten, zonder dat je de dop van de fles hoeft te draaien!

  Eigenschappen

  Bij de VANN drinkfles 500 ml weet je zeker dat warm drinken 12 uur warm blijft en koud drinken 24 uur koud. Ook is het BPA vrij. Deze chemische stof is vaak in plastic producten te vinden en kan in ons lichaam terechtkomen. Met onze duurzame thermofles hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Verder is de fles van 500 ml lekvrij én je vermindert de CO2 uitstoot. Wanneer de vraag naar wegwerpplastic afneemt, zal het logischerwijs minder worden geproduceerd. 

  Verzending

  We verzenden jouw drinkfles 500 ml zo milieubewust mogelijk. Daarom wordt de fles vanuit het duurzame distributiecentrum Fulfilly verzonden. Plaats je een bestelling voor 22:00 uur? Dan heb je het pakketje de volgende dag al binnen. Ruilen en retourneren is uiteraard ook mogelijk. Als je vragen hebt over jouw bestelling, raden we je aan om contact met ons op te nemen. Het e-mailadred van VANN Bottles is info@vannbottles.nl.

  Shop HIER de drinkfles 500 ml