Gå vidare till innehåll

🏆 #1 Stainless Steel Water Bottle

  Cadeau voor medewerkers

  Cadeau voor medewerkers

  Als u op zoek bent naar een origineel cadeau voor uw medewerkers, bent u bij VANN Bottles aan het juiste adres. In deze blog lees je alles over de personalisatie van onze waterflessen. Ook bespreken we de kwaliteit en de term 'BPA vrij'.

  Personaliseren

  Een ideaal cadeau voor medewerkers is een waterfles met daarop het logo van uw bedrijf. Wij bedrukken en graveren al vanaf 30 stuks. VANN Bottles werkt in drie stappen. Eerst maakt u een keuze uit onze drinkflessen. Deze zijn beschikbaar in 500 ML en 750 ML en zijn verkrijgbaar in verschillende colorways. Denk aan bijvoorbeeld zwart, wit, paars en rood. Vervolgens vraagt u een offerte aan door een mailtje te sturen naar info@tb-commerce.nl. Daarna ontvangt u van ons, geheel gratis, een sample met uw logo. Als u hiermee akkoord gaat, gaan wij ermee aan de slag en heeft u de duurzame thermoflessen al binnen 3 weken in huis.

  Kwaliteit

  Naast dat het cadeau voor medewerkers, de waterflessen, van hoogwaardige kwaliteit zijn, straalt u ook duurzaamheid uit. Ook houdt u warm drinken 12 uur warm en blijft koud drinken maar liefst 24 uur koud. Verder vermindert u kantoorafval en is dit een ideaal middel om uw bedrijf te promoten tijdens bijvoorbeeld festivals en andere evenementen.

  BPA Vrij

  Het duurzame cadeau voor medewerkers van VANN Bottles zijn BPA vrij. Dit betekent dat er geen Bisfenol A in de flessen zitten. Deze chemische stof wordt vaak gebruikt in voedingsverpakkingen en zijn schadelijk voor uw gezondheid. Diverse studies hebben aangetoond dat BPA hormoonverstorend kan zijn. Ook zou er een verband bestaan tussen BPA en protaatkanker, borstkanker, suikerziekte, obesitas, gedragsproblemen, afwijkingen van de schildklier en zelfs voortplantingsproblemen. Als u drinkt uit onze waterfles, weet u zeker dat er geen BPA aanwezig is.

  Shop HIER het cadeau voor medewerkers