Ohita ja siirry sisältöön

🏆 #1 Stainless Steel Water Bottle

  Origineel relatiegeschenk

  Origineel relatiegeschenk

  Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Shop dan bij VANN Bottles! In deze blog leest u alles over ons, evenals de mogelijkheid om de drinkfles te bedrukken.

  Waarom VANN?

  Bij VANN Bottles kunt u zoals gezegd terecht voor een origineel relatiegeschenk, namelijk duurzame drinkflessen. Bij aankoop van een waterfles doneren wij 1 euro aan de Plastic Soup Foundation. Deze stichting houdt zich bezig met het reduceren van plastic afval. Wij dragen hier graag een steentje aan bij. Tevens bespaart u maar liefst 40 plastic wegwerpflessen per jaar! 

  Onze visie is dat we vandaag werken aan een betere morgen. We hebben drie kernwaardes. Zo willen we plastic afval verminderen. Wij van VANN Bottles willen mensen er bewust van maken dat het zonder moeite anders kan. Verder verminderen we de CO2 uitstoot. Als er geen vraag naar wegwerpplastic is, zal het minder geproduceerd worden. Dit betekent automatisch minder plastic afval en minder CO2 uitstoot. Ook willen we u een alternatief aanbieden van hoogwaardige kwaliteit. U weet net als wij dat plastic soep in de oceanen foute boel is. Wij bieden u dan ook een hoogwaardig alternatief. Hiermee kunt u met het origineel relatiegeschenk het goede voorbeeld geven aan de mensen om u heen.

  Drinkfles bedrukken

  Bij VANN Bottles kunt u ervoor kiezen om het origineel relatiegeschenk, de duurzame waterflessen, door ons te laten bedrukken. Zo kunt u ervoor kiezen om het logo van uw bedrijf op de fles te bedrukken of te graveren. We bedukken of graveren al vanaf 30 stuks. Heeft u vragen of specifieke wensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via email. Ons e-mailadres is info@vannbottles.nl. Telefonisch zijn we eveneens bereikbaar op +31 (0)76 2055069. Ook via Instagram kunt u ons contacteren. Onze Instagram is vannbottles.nl.

  Shop HIER een origineel relatiegeschenk