Ohita ja siirry sisältöön

🏆 #1 Stainless Steel Water Bottle

  Herbruikbare drinkfles

  herbruikbare-drinkfles

  Herbruikbare drinkfles

  Wil je graag een herbruikbare drinkfles kopen? Stop dan met verder zoeken. Bij VANN Bottles ben je aan het juiste adres. 

  Colorways

  Een herbruikbare drinkfles bestellen biedt veel voordelen. Naast dat je een steentje bijdraagt aan een beter milieu, zijn ze ook nog eens erg mooi. We hebben voor ieder wat wils. Zo kan je kiezen uit waterflessen met een inhoud van 500 ML en waterflessen met een inhoud van 750 ML. Je kunt bij ons terecht voor maar liefst zes colorways, namelijk black, marble black, marble blue, white, woody en woody pink.

  Waarom VANN?

  Als je kiest voor een herbruikbare drinkfles van VANN Bottles, bespaar je maar liefst 40 plastic wegwerpflessen per jaar. Daarnaast doneren we ook nog eens 1 euro per verkochte fles aan de Plastic Soup Foundation. Deze stichting zet zich in voor plastic afval. Het is eveneens mogelijk om de drinkflessen te bedrukken met uw eigen logo. Tot slot kan je ervoor kiezen om ons waterflessen aan te leveren op basis van private label. Dit is inclusief eigen verpakking!

  Schoonmaken

  De herbruikbare drinkfles van VANN Bottles is goed voor de natuur, dier én jouw gezondheid. Doordat de thermosflessen gemaakt zijn van hoogwaardig RVS, trekken er geen bacteriën in. Wel is het hygiënisch om de fles regelmatig schoon te maken. Wij geven je graag een aantal tips. Allereerst is het belangrijk om de VANN waterfles niet te reinigen in de vaatwasser. In plaats daarvan kan je deze het beste schoonmaken door deze na gebruik om te spoelen onder de kraan. Nog beter is om er heet water te gebruiken in combinatie met een druppel afwasmiddel. Als er frisdrank, koffie, thee of alcohol in de fles heeft gezeten, raden we je aan om de thermosfles één nacht te laten staan met warm sodawater. Hierdoor verdwijnen alle geurtjes uit de fles.

  Shop HIER jouw herbruikbare drinkfles