Ohita ja siirry sisältöön

🏆 #1 Stainless Steel Water Bottle

  Drinkfles met logo

  Drinkfles met logo

  Wilt u graag een drinkfles met logo bedrukken voor uw bedrijf? Kies dan voor VANN Bottles. In deze nieuwe blog vertellen we je graag over de bedrukking van de thermofles, duurzaamheid en over ons.

  Waterfles bedrukken

  Als u ervoor kiest om een drinkfles met logo te bedrukken, draagt u bij aan een betere wereld. Hierover vertellen we je later in deze blog graag meer. Het is tevens een perfect relatiegeschenk. We bedrukken of graveren de thermoles al vanaf 30 stuks. Daarbij kiest u eerst een drinkfles uit. We hebben een ruim assortiment van flessen van 500 ML en flessen van 750 ML. We hebben genoeg colorways en u kunt er zelfs voor kiezen om een handige sportdop aan de bestelling toe te voegen. Hierdoor hoeft u de dop van de waterfles niet te draaien: ideaal voor tijdens het sporten! Vervolgens vraagt u een offerte aan via het kopje 'contact' op onze website. Tot slot ontvangt u van ons een gratis sample met uw logo. Bij akkoord gaan we aan de slag met uw bestelling (minimaal 30 stuks) en heeft u de waterflessen binnen 3 weken in huis.

  Duurzaam

  Zoals gezegd draagt u een steentje bij aan een betere wereld, omdat onze drinkfles met logo duurzaam is. VANN Bottles biedt een alternatief voor eenmalige wegwerpflesjes. Onze isoleerflessen zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien van hoogwaardig RVS en een dubbele wand. Hierdoor blijft warm drinken 12 uur warm en koud drinken blijft zelfs 24 uur koud. Verder ontvangt u bij aankoop van een VANN thermofles een luxe recyclede cadeauverpakking. De fles is 100% lek vrij en 100% plastic vrij.

  De drinkfles met logo is eveneens BPA vrij. BPA is de afkorting van Bisfenol A en is een weekmaker. Wanneer u deze chemische stof in grote hoeveelheden binnen krijgt, kan het een hormoonverstorende werking hebben. 

  Bestel HIER uw drinkfles met logo