Ohita ja siirry sisältöön

🏆 #1 Stainless Steel Water Bottle

  Duurzame isoleerfles

  Duurzame isoleerfles

  In deze nieuwe blog van VANN Bottles lees je alles over onze schitterende, handige en tevens duurzame isoleerfles. We bespreken in deze blog eveneens onze visie en het Zuid-Amerikaanse land Costa Rica.

  Duurzame waterfles

  Onze duurzame isoleerfles is voorzien van een dubbele wand. Ook is de fles, welke verkrijgbaar is in 500 ml en 750 ml, gemaakt van hoogwaardig RVS. Deze combinatie zorgt ervoor dat koud drinken 24 uur koud blijft en warm drinken 12 uur warm. De waterfles is beschikbaar in diverse kleuren. Ook bespaar je met de aanschaf van de VANN thermofles maar liefst 40 plastic wegwerpflessen per jaar. Tot slot doneren we 1 euro per verkochte fles aan de Plastic Soup Foundation. Deze stichting zet zich in voor plastic afval. We zijn trots dat we hier een steentje aan mogen bijdragen.

  Onze visie

  Onze visie is vandaag werken aan een betere morgen. We willen ervoor zorgen dat plastic afvalt vermindert en dat kan alleen maar door plastic soep te reduceren. Een betere wereld begint bij jezelf en bij de aanschaf van een prachtige en tevens duurzame isoleerfles van VANN Bottles draag je hier net als wij een steentje aan bij. Met iedere VANN thermosfles zorgen we er samen voor dat er minder wegwerpflesjes bij jou op straat of in de natuur wordt gegooid. 

  Costa Rica

  Wij van VANN Bottles zijn geïnspireerd geraakt door de bevolking van Costa Rica. Tijdens onze reis naar dit Zuid-Amerikaanse land zagen we dat de bevolking met respect voor de natuur en de dieren leeft. Costa Rica wordt door velen gezien als het meest duurzame land ter wereld. Zo kan het ook in Nederland en de rest van de wereld vinden wij. Om die reden hebben we besloten om een duurzame isoleerfles merk op te richten.

  Shop HIER de duurzame isoleerfles